si te dobesohem?  

jam i shendosh mbi pesh dhe dua iformacion si te mbaj nje diet  

Pyetur ne Ambienti - 1803 dite me parë

Terma: si te dobesohem  

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
gdh
gdh
Vleresoje : 10 3

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko