si te dobesohem per 2 jave 

kam nevoje te bie prej peshe per deri ne 5 kg, dhe nese kam ndonej menyre te shpejte per 2 jave te bie prej peshe ? 

Pyetur ne Ambienti - 1436 dite me parë

Terma: si te dobesohem per 2 jave 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 2 2

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko