si mund te bej dhe te hedh nje video ne you tube? 

 

Pyetur ne Ambienti - 1670 dite me parë

Terma: si mund te bej dhe te hedh nje video ne you tube 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 4 0

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko