si mun te shendoshem? 

nuk kam shume oreks dhe nuk di ca te bej kam mare ilace per oreks dhe asgje nuk di ca te bej? 

Pyetur ne Ambienti - 1750 dite me parë

Terma: si mun te shendoshem 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 3 2

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko