dua te aplikoj per llotarine kanadeze 

kam deshire te punoj dhe jetoj ne kanada.kerkoj te emigroj nepermjet llotarise kanadeze 

Pyetur ne Ambienti - 1726 dite me parë

Terma: dua te aplikoj per llotarine kanadeze 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 25 5

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko