cfare dokumentash duhen per te marre nje vize amerikane??? 

Dua te aplikoj per nje vize amerikane dhe dua te di cfare dokumentash me nevojiten ketu ne shqiperi.. 

Pyetur ne Ambienti - 1802 dite me parë

Terma: cfare dokumentash duhen per te marre nje vize amerikane 

Kjo pyetje është e mbyllur!
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 2 1

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko