Viza Kanadeze 

Dua te aplikoj per te emigruar ne Kanada. A mundet ta bej dicka te tille ne Amabasaden Kanadeze ne Shqiperi? Dhe nese po, mund te me jepni adresen e sakte te kesaj ambasade? Ju faleminderit! 

Pyetur ne Ambienti - 1589 dite me parë

Terma: Viza Kanadeze 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 5 2

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko