Edukata qytetare 

Kur shoku ose shoqja lendohen dhe ne nuk e dime numrin e policise dhe as te ambulances cfare duhet te bejme ateher? 

Pyetur ne Ambienti - 966 dite me parë

Terma: Edukata qytetare 

Answer now
Raportoje si abuzuese
Vleresoje : 2 2

Pyet diÁka

Pyet tani

Kategoritë


© 2010 ShqiperiaCom. Pyet diÁka. Merrni përgjigje. Te gjitha te drejtat te rezervuara.

kërko