Shoqria Shqiptare dhe Kultura n Mesjet

Shoqria Shqiptare dhe Kultura n Mesjet

Shoqria Shqiptare

Ndjenja fetare te shqiptart

Ndjenja fetare te shqiptaret

Gjithçka flet për atë që feja dhe ndjenjat fetare qenë rrënjosur dhe qenë pjesë e pandarë e jetës dhe e ekzistencës. Por duke folur për ndjenjën fetare (besimin) të shqiptarë

13 vite më parë | Lexo më shumë »

Kultura Shqiptare n Mesjet

Artet figurative. Piktura mesjetare

Artet figurative. Piktura mesjetare

Krahas degëve të tjera të kulturës, në mesjetë morën zhvillim edhe artet figurative. Skulptura si gjini kryesore e arteve figurative, ashtu si në vendet e tjera të Europës Juglindore edhe në toka

13 vite më parë | Lexo më shumë »

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi