Shqiptar dhe ndryshimet etno-politike e shoqrore-ekonomike n mesjetn e hershme

Shqiptar dhe ndryshimet etno-politike e shoqrore-ekonomike n mesjetn e hershme

Shqiptart dhe ndryshimet Etno-politike e shoqrore-ekonomike n mesjetn e hershme

Shqiptart e hershm dhe Kultura e Komanit

Shqiptaret e hershem dhe Kultura e Komanit

Në vitin 1898 u ra në gjurmë të një varreze të madhe, pranë Kalasë së Dalmaces, në fshatin Koman të Pukës. Në vazhdim u zbulua një numër i madh varrezash të ngjashme, rre

13 vite më parë | Lexo më shumë »

Organizimi shtetror dhe jeta politike.

Kryengritjet e mdha antibizantine t shek. XI

Kryengritjet e medha antibizantine te shek. XI

Bazili II ishte perandori i fundit i dinastisë maqedone që mundi të ruajë ekuilibrin e brendshëm shoqëror e politik midis interesave të shtetit, atyre të aristokracisë feudale dhe të fshatarësis&

13 vite më parë | Lexo më shumë »

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi