Levizshmeria

Levizshmeria

 • Linja Autobusave ne Kryeqytet

  M shum se 100km korsi t rezervuara t transportit publik, deri m 2020. - 88 korsi t rezervuara bus (nj-drejtim) - Deri n 2010 do t shtohen dy linja t reja urbane - Pr dy vite do t zgjaten katr linja ekzistuese - Deri n 2020 do t shtohen 6 lija t reja.

 • Informacion mbi vizat Shengen (schengen)

  Rregullat e reja te lehtesimit te vizave zbatohen per te gjitha Shtetet Anetare te BE-se, me perjashtim te Mbreterise se Bashkuar, Irlandes dhe Danimarkes. Shqiperia ka si qellim qe te lidhe marreveshje te veanta me permbajtje te ngjashme si marreveshja me BE-ne me keto vende sikurse dhe me Norvegjine dhe Islanden.

 • Cfare eshte GreenCard-a?

  GreenCard-a eshte nje leje e perhershme e qendrimit ne Shetet e Bashkuara te Amerikes. Pronaret e GreenCard-es mund te hyjne ne Shetet e Bashkuara te Amerikes dhe te dalin sa here te duan, perve kesaj kane edhe perparesi tjera, siq jane taksat studentore. Green Card-a u mundeson edhe marrjen e familjes ne Shetet e Bashkuara te Amerikes. GreenCard-a mund te shnderrohet ne nenshtetesi Amerikane sip

 • Si te pajisem me Leje Drejtimi?

  Ka hyre ne fuqi vendimi per disa ndryshime procedurale ne marrjen e patentes per drejtimin e automjetit. Ata qe nuk e kane marre ende lejen per drejtimin e automjetit duhet t?i bejne mire llogarite e tyre, si ne aspektin monetar, ashtu dhe ne ate kohor. Tashme, patentat do te kushtojne minimumi duke nisur nga 450 mije leke e deri ne 500 mije leke, gjithnje te vjetra, per te mos thene qe ?mimi mund

 • Si mund te leviz pa veture?

  Shqiperia ka nje prej rrjeteve me te dendura te transportit publik. Trena dhe autobuse te ndryshem qarkullojne ne nje frekuence afersisht gjysem oreshe, madje pjeserisht edhe me shpesh. Me abonimin qe mnd te kryejme prane dispecerive duke marre abone mund te shfrytezohen linjat urbaneve brenda Tiranes. Per familjet nuk ka abone kolektive kjo eshte nej politike e cila po shqyrtohet nga Bashkia e Ti

Reklamat

Pronat e Fundit


 • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi