Lajmet e Shqiperia.com - Artikujt e fundit Lajme nga kategoria : Thu, 10 Jul 2014 23:15:13 +0200 Zend_Feed_Writer 1.11.10 (http://framework.zend.com) http://www.shqiperia.com/ mandi@brahaj.com (Armand Brahaj) Armand Brahaj Jal Folie Marine drejt shembjes Hetohet si ndertim i jashteligjshem Thu, 10 Jul 2014 12:42:34 +0200 http://www.shqiperia.com/Jal-Folie-Marine-drejt-shembjes-Hetohet-si-ndertim-i-jashteligjshem.25857/ http://www.shqiperia.com/Jal-Folie-Marine-drejt-shembjes-Hetohet-si-ndertim-i-jashteligjshem.25857/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Llalla kritika per Byrone e Hetimit dhe varesine e Policise nga Tahiri Thu, 10 Jul 2014 11:42:21 +0200 http://www.shqiperia.com/Llalla-kritika-per-Byrone-e-Hetimit-dhe-varesine-e-Policise-nga-Tahiri.25852/ http://www.shqiperia.com/Llalla-kritika-per-Byrone-e-Hetimit-dhe-varesine-e-Policise-nga-Tahiri.25852/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kim Mehmeti Politikanet shqiptare te mos e shesin ate qe eshte e jona Thu, 10 Jul 2014 11:31:05 +0200 http://www.shqiperia.com/Kim-Mehmeti-Politikanet-shqiptare-te-mos-e-shesin-ate-qe-eshte-e-jona.25849/ http://www.shqiperia.com/Kim-Mehmeti-Politikanet-shqiptare-te-mos-e-shesin-ate-qe-eshte-e-jona.25849/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Qeveria nuk do te ndryshoje pagen minimale per efekt te kontributeve shoqerore Thu, 10 Jul 2014 11:19:43 +0200 http://www.shqiperia.com/Qeveria-nuk-do-te-ndryshoje-pagen-minimale-per-efekt-te-kontributeve-shoqerore.25847/ http://www.shqiperia.com/Qeveria-nuk-do-te-ndryshoje-pagen-minimale-per-efekt-te-kontributeve-shoqerore.25847/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Tensionohen marredheniet Shqiperi-Maqedoni Thu, 10 Jul 2014 11:05:50 +0200 http://www.shqiperia.com/Tensionohen-marredheniet-Shqiperi-Maqedoni.25846/ http://www.shqiperia.com/Tensionohen-marredheniet-Shqiperi-Maqedoni.25846/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kreu i eskortes se Metes aksidenton 19-vjecarin PD akuzon policine per fshehje Wed, 09 Jul 2014 16:53:10 +0200 http://www.shqiperia.com/Kreu-i-eskortes-se-Metes-aksidenton-19-vjecarin-PD-akuzon-policine-per-fshehje.25842/ http://www.shqiperia.com/Kreu-i-eskortes-se-Metes-aksidenton-19-vjecarin-PD-akuzon-policine-per-fshehje.25842/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ambasadori ne Athine Nuk ka negociata per kufirin detar Wed, 09 Jul 2014 13:34:16 +0200 http://www.shqiperia.com/Ambasadori-ne-Athine-Nuk-ka-negociata-per-kufirin-detar.25834/ http://www.shqiperia.com/Ambasadori-ne-Athine-Nuk-ka-negociata-per-kufirin-detar.25834/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Vendimi Nje milion dollare shperblim per Lazaratin Wed, 09 Jul 2014 13:27:20 +0200 http://www.shqiperia.com/Vendimi-Nje-milion-dollare-shperblim-per-Lazaratin.25833/ http://www.shqiperia.com/Vendimi-Nje-milion-dollare-shperblim-per-Lazaratin.25833/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Protestat sherr PDSH-BDI Shqiptaret viktima te drejtesise Tue, 08 Jul 2014 10:49:49 +0200 http://www.shqiperia.com/Protestat-sherr-PDSH-BDI-Shqiptaret-viktima-te-drejtesise.25821/ http://www.shqiperia.com/Protestat-sherr-PDSH-BDI-Shqiptaret-viktima-te-drejtesise.25821/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Protestat ne Maqedoni Gruevski Organizata te caktuara po i hedhin benzine zjarrit Mon, 07 Jul 2014 16:01:42 +0200 http://www.shqiperia.com/Protestat-ne-Maqedoni-Gruevski-Organizata-te-caktuara-po-i-hedhin-benzine-zjarrit.25815/ http://www.shqiperia.com/Protestat-ne-Maqedoni-Gruevski-Organizata-te-caktuara-po-i-hedhin-benzine-zjarrit.25815/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom A eshte Tajsoni shqiptar ky trim nga Tetova qe grushton policin maqedonas Mon, 07 Jul 2014 13:02:06 +0200 http://www.shqiperia.com/A-eshte-Tajsoni-shqiptar-ky-trim-nga-Tetova-qe-grushton-policin-maqedonas.25813/ http://www.shqiperia.com/A-eshte-Tajsoni-shqiptar-ky-trim-nga-Tetova-qe-grushton-policin-maqedonas.25813/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kurti Ngjarjet ne Maqedoni Tirana dhe Prishtina te reagojne Mon, 07 Jul 2014 12:27:37 +0200 http://www.shqiperia.com/Kurti-Ngjarjet-ne-Maqedoni-Tirana-dhe-Prishtina-te-reagojne.25812/ http://www.shqiperia.com/Kurti-Ngjarjet-ne-Maqedoni-Tirana-dhe-Prishtina-te-reagojne.25812/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Policia ndalon protestuesit te selia e BDI-se Mon, 07 Jul 2014 11:55:25 +0200 http://www.shqiperia.com/Policia-ndalon-protestuesit-te-selia-e-BDI-se.25811/ http://www.shqiperia.com/Policia-ndalon-protestuesit-te-selia-e-BDI-se.25811/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Projektligji i ri regjistrim te gjithe bixhozxhinjve Mon, 07 Jul 2014 11:39:01 +0200 http://www.shqiperia.com/Projektligji-i-ri-regjistrim-te-gjithe-bixhozxhinjve.25810/ http://www.shqiperia.com/Projektligji-i-ri-regjistrim-te-gjithe-bixhozxhinjve.25810/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Protestat e shqiptareve ne Maqedoni do te vazhdojne Mon, 07 Jul 2014 10:32:28 +0200 http://www.shqiperia.com/Protestat-e-shqiptareve-ne-Maqedoni-do-te-vazhdojne.25802/ http://www.shqiperia.com/Protestat-e-shqiptareve-ne-Maqedoni-do-te-vazhdojne.25802/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiptari i vetem perballe forcave te policise i godet me grushte Mon, 07 Jul 2014 10:26:49 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiptari-i-vetem-perballe-forcave-te-policise-i-godet-me-grushte.25801/ http://www.shqiperia.com/Shqiptari-i-vetem-perballe-forcave-te-policise-i-godet-me-grushte.25801/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Tradhtari i shqiptareve qe nxiti dhunen ne protesta (VIDEO) Mon, 07 Jul 2014 10:22:08 +0200 http://www.shqiperia.com/Tradhtari-i-shqiptareve-qe-nxiti-dhunen-ne-protesta-(VIDEO).25800/ http://www.shqiperia.com/Tradhtari-i-shqiptareve-qe-nxiti-dhunen-ne-protesta-(VIDEO).25800/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Protesta ne Shkup nderkombetaret apel per dialog mes etnive Sun, 06 Jul 2014 10:39:10 +0200 http://www.shqiperia.com/Protesta-ne-Shkup-nderkombetaret-apel-per-dialog-mes-etnive.25788/ http://www.shqiperia.com/Protesta-ne-Shkup-nderkombetaret-apel-per-dialog-mes-etnive.25788/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Qeveria shlyen 300 mln dollare detyrime te prapambetura Sun, 06 Jul 2014 10:37:36 +0200 http://www.shqiperia.com/Qeveria-shlyen-300-mln-dollare-detyrime-te-prapambetura.25787/ http://www.shqiperia.com/Qeveria-shlyen-300-mln-dollare-detyrime-te-prapambetura.25787/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Elbasan Kisha Shen Maria mban meshe kujtimi per Artan Santon Sun, 06 Jul 2014 10:36:17 +0200 http://www.shqiperia.com/Elbasan-Kisha-Shen-Maria-mban-meshe-kujtimi-per-Artan-Santon.25786/ http://www.shqiperia.com/Elbasan-Kisha-Shen-Maria-mban-meshe-kujtimi-per-Artan-Santon.25786/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ndotja e liqenit te Fierzes rrezik epidemie Fri, 04 Jul 2014 16:40:48 +0200 http://www.shqiperia.com/Ndotja-e-liqenit-te-Fierzes-rrezik-epidemie.25785/ http://www.shqiperia.com/Ndotja-e-liqenit-te-Fierzes-rrezik-epidemie.25785/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom RENEA dhe FNSH ne fshatin e kokaines kontroll per autoret e vrasjes se Santos Fri, 04 Jul 2014 16:31:02 +0200 http://www.shqiperia.com/RENEA-dhe-FNSH-ne-fshatin-e-kokaines-kontroll-per-autoret-e-vrasjes-se-Santos.25784/ http://www.shqiperia.com/RENEA-dhe-FNSH-ne-fshatin-e-kokaines-kontroll-per-autoret-e-vrasjes-se-Santos.25784/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shkup protestuesit shqiptare perleshen me policine dhjetera te plagosur (FOTO) Fri, 04 Jul 2014 16:26:42 +0200 http://www.shqiperia.com/Shkup-protestuesit-shqiptare-perleshen-me-policine-dhjetera-te-plagosur--(FOTO).25783/ http://www.shqiperia.com/Shkup-protestuesit-shqiptare-perleshen-me-policine-dhjetera-te-plagosur--(FOTO).25783/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kerkimi per nafte Greqia Nuk do te krijojme probleme me Shqiperine Fri, 04 Jul 2014 11:13:13 +0200 http://www.shqiperia.com/Kerkimi-per-nafte-Greqia-Nuk-do-te-krijojme-probleme-me-Shqiperine.25778/ http://www.shqiperia.com/Kerkimi-per-nafte-Greqia-Nuk-do-te-krijojme-probleme-me-Shqiperine.25778/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Edi Rama feston sot 50-vjetorin Jam 18 me 32 vite eksperience Fri, 04 Jul 2014 10:49:27 +0200 http://www.shqiperia.com/Edi-Rama-feston-sot-50-vjetorin-Jam-18-me-32-vite-eksperience.25773/ http://www.shqiperia.com/Edi-Rama-feston-sot-50-vjetorin-Jam-18-me-32-vite-eksperience.25773/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Vrasja e bankierit Ripyeten familjaret dhe bashkepunetoret Thu, 03 Jul 2014 12:22:45 +0200 http://www.shqiperia.com/Vrasja-e-bankierit-Ripyeten-familjaret-dhe-bashkepunetoret.25763/ http://www.shqiperia.com/Vrasja-e-bankierit-Ripyeten-familjaret-dhe-bashkepunetoret.25763/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kam nenshkruar 600 kontrata se me duheshin para. Mos me coni ne burg se do me dhunojne Thu, 03 Jul 2014 10:41:28 +0200 http://www.shqiperia.com/Kam-nenshkruar-600-kontrata-se-me-duheshin-para.-Mos-me-coni-ne-burg-se-do-me-dhunojne.25750/ http://www.shqiperia.com/Kam-nenshkruar-600-kontrata-se-me-duheshin-para.-Mos-me-coni-ne-burg-se-do-me-dhunojne.25750/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Tahiri Ai qe ka vrare Santon ka dashur te beje zhurme Wed, 02 Jul 2014 11:28:52 +0200 http://www.shqiperia.com/Tahiri-Ai-qe-ka-vrare-Santon-ka-dashur-te-beje-zhurme.25739/ http://www.shqiperia.com/Tahiri-Ai-qe-ka-vrare-Santon-ka-dashur-te-beje-zhurme.25739/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Permiresohet konsumi tregtia me pakice rritet me 5.7 Wed, 02 Jul 2014 10:52:35 +0200 http://www.shqiperia.com/Permiresohet-konsumi-tregtia-me-pakice-rritet-me-5.7-.25737/ http://www.shqiperia.com/Permiresohet-konsumi-tregtia-me-pakice-rritet-me-5.7-.25737/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Prokuroria ne tension me policine pas nxjerrjes se sekretit per 2 te arrestuarit Wed, 02 Jul 2014 10:47:25 +0200 http://www.shqiperia.com/Prokuroria-ne-tension-me-policine-pas-nxjerrjes-se-sekretit-per-2-te-arrestuarit.25736/ http://www.shqiperia.com/Prokuroria-ne-tension-me-policine-pas-nxjerrjes-se-sekretit-per-2-te-arrestuarit.25736/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ksamili me takse te re 100 leke per cdo makine qe futet ne komune Tue, 01 Jul 2014 17:44:11 +0200 http://www.shqiperia.com/Ksamili-me-takse-te-re-100-leke-per-cdo-makine-qe-futet-ne-komune.25735/ http://www.shqiperia.com/Ksamili-me-takse-te-re-100-leke-per-cdo-makine-qe-futet-ne-komune.25735/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Piramide e re ne Fier mbi 900 veta bien ne gracken e nje 29-vjecari Tue, 01 Jul 2014 16:32:01 +0200 http://www.shqiperia.com/Piramide-e-re-ne-Fier-mbi-900-veta--bien-ne-gracken-e-nje-29-vjecari.25731/ http://www.shqiperia.com/Piramide-e-re-ne-Fier-mbi-900-veta--bien-ne-gracken-e-nje-29-vjecari.25731/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Tre transaksionet miliona euro qe po heton prokuroria per ekzekutimin e Santos Tue, 01 Jul 2014 15:52:10 +0200 http://www.shqiperia.com/Tre-transaksionet-miliona-euro-qe-po-heton-prokuroria-per-ekzekutimin-e-Santos.25727/ http://www.shqiperia.com/Tre-transaksionet-miliona-euro-qe-po-heton-prokuroria-per-ekzekutimin-e-Santos.25727/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom INSTAT Ne maj eksporti i mallrave kapi vleren e 25 miliarde lekeve Tue, 01 Jul 2014 13:01:02 +0200 http://www.shqiperia.com/INSTAT-Ne-maj-eksporti-i-mallrave-kapi-vleren-e-25-miliarde-lekeve.25723/ http://www.shqiperia.com/INSTAT-Ne-maj-eksporti-i-mallrave-kapi-vleren-e-25-miliarde-lekeve.25723/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ankohen ortodokset Shteti punon me dy standarde Tue, 01 Jul 2014 12:57:32 +0200 http://www.shqiperia.com/Ankohen-ortodokset-Shteti-punon-me-dy-standarde.25722/ http://www.shqiperia.com/Ankohen-ortodokset-Shteti-punon-me-dy-standarde.25722/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia perballet me rruge te veshtire per ne BE Tue, 01 Jul 2014 10:41:36 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-perballet-me-rruge-te-veshtire-per-ne-BE.25715/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-perballet-me-rruge-te-veshtire-per-ne-BE.25715/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Opozita ne Kuvend pas bojkotit diskutohet projektligji per Avokatin e Popullit Tue, 01 Jul 2014 10:36:33 +0200 http://www.shqiperia.com/Opozita-ne-Kuvend-pas-bojkotit-diskutohet-projektligji-per-Avokatin-e-Popullit.25713/ http://www.shqiperia.com/Opozita-ne-Kuvend-pas-bojkotit-diskutohet-projektligji-per-Avokatin-e-Popullit.25713/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Barroso Ne i mbajme premtimet BE-ja jo e plote pa Evropen Juglindore Mon, 30 Jun 2014 16:12:23 +0200 http://www.shqiperia.com/Barroso-Ne-i-mbajme-premtimet-BE-ja-jo-e-plote-pa-Evropen-Juglindore.25711/ http://www.shqiperia.com/Barroso-Ne-i-mbajme-premtimet-BE-ja-jo-e-plote-pa-Evropen-Juglindore.25711/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Barroso Lazarati sukses qe u vleresua nga BE mos e politizoni Mon, 30 Jun 2014 13:04:40 +0200 http://www.shqiperia.com/Barroso-Lazarati-sukses-qe-u-vleresua-nga-BE-mos-e-politizoni.25709/ http://www.shqiperia.com/Barroso-Lazarati-sukses-qe-u-vleresua-nga-BE-mos-e-politizoni.25709/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom BE gati ta shohe Shqiperine si vend anetar te ardhshem Mon, 30 Jun 2014 11:59:47 +0200 http://www.shqiperia.com/BE-gati-ta-shohe-Shqiperine-si-vend-anetar-te-ardhshem.25707/ http://www.shqiperia.com/BE-gati-ta-shohe-Shqiperine-si-vend-anetar-te-ardhshem.25707/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom A u neglizhua vrasja e bankierit Artan Santo 4 police nen hetim Mon, 30 Jun 2014 11:00:19 +0200 http://www.shqiperia.com/A-u-neglizhua-vrasja-e-bankierit-Artan-Santo-4-police-nen-hetim.25706/ http://www.shqiperia.com/A-u-neglizhua-vrasja-e-bankierit-Artan-Santo-4-police-nen-hetim.25706/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Vrasja e Santos gjenden 3 skafandra te zeza ne Mamurras Mon, 30 Jun 2014 10:52:24 +0200 http://www.shqiperia.com/Vrasja-e-Santos-gjenden-3-skafandra-te-zeza-ne-Mamurras--.25704/ http://www.shqiperia.com/Vrasja-e-Santos-gjenden-3-skafandra-te-zeza-ne-Mamurras--.25704/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Barroso mberrin ne Tirane pritet ne nje ceremoni zyrtare nga Rama Mon, 30 Jun 2014 10:37:54 +0200 http://www.shqiperia.com/Barroso-mberrin-ne-Tirane-pritet-ne-nje-ceremoni-zyrtare-nga-Rama.25700/ http://www.shqiperia.com/Barroso-mberrin-ne-Tirane-pritet-ne-nje-ceremoni-zyrtare-nga-Rama.25700/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Vrasja e Santos SHISH dorezon nje pergjim ne prokurori (Video) Sun, 29 Jun 2014 17:42:50 +0200 http://www.shqiperia.com/Vrasja-e-Santos-SHISH-dorezon-nje-pergjim-ne-prokurori-(Video).25691/ http://www.shqiperia.com/Vrasja-e-Santos-SHISH-dorezon-nje-pergjim-ne-prokurori-(Video).25691/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Vrasja e Santos merret ne pyetje vellai i baronit te kokaines Sun, 29 Jun 2014 17:40:01 +0200 http://www.shqiperia.com/Vrasja-e-Santos-merret-ne-pyetje-vellai-i-baronit-te-kokaines.25690/ http://www.shqiperia.com/Vrasja-e-Santos-merret-ne-pyetje-vellai-i-baronit-te-kokaines.25690/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Zberthehet kompjuteri dhe celulari i Santos Sat, 28 Jun 2014 12:06:35 +0200 http://www.shqiperia.com/Zberthehet-kompjuteri-dhe-celulari-i-Santos--.25689/ http://www.shqiperia.com/Zberthehet-kompjuteri-dhe-celulari-i-Santos--.25689/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Edi dhe Linda Rama shtepi me vlere 40 milione leke ne Surrel Sat, 28 Jun 2014 11:38:24 +0200 http://www.shqiperia.com/Edi-dhe-Linda-Rama-shtepi-me-vlere-40-milione-leke-ne-Surrel.25686/ http://www.shqiperia.com/Edi-dhe-Linda-Rama-shtepi-me-vlere-40-milione-leke-ne-Surrel.25686/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Serbia e zhgenjyer me Shqiperine Nuk na ngushelluan per permbytjet Sat, 28 Jun 2014 11:24:41 +0200 http://www.shqiperia.com/Serbia-e-zhgenjyer-me-Shqiperine-Nuk-na-ngushelluan-per-permbytjet.25682/ http://www.shqiperia.com/Serbia-e-zhgenjyer-me-Shqiperine-Nuk-na-ngushelluan-per-permbytjet.25682/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shkelzeni i Berishes flet per taksat e shqiptareve CEZ-it iu dhane 95 mln euro nen tavoline Sat, 28 Jun 2014 11:22:55 +0200 http://www.shqiperia.com/Shkelzeni-i-Berishes-flet-per-taksat-e-shqiptareve-CEZ-it-iu-dhane-95-mln-euro-nen-tavoline.25681/ http://www.shqiperia.com/Shkelzeni-i-Berishes-flet-per-taksat-e-shqiptareve-CEZ-it-iu-dhane-95-mln-euro-nen-tavoline.25681/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Deshmia e shoferit te Santos Diten e ngjarjes nuk e pashe ne asnje cast motorin Sat, 28 Jun 2014 11:08:29 +0200 http://www.shqiperia.com/Deshmia-e-shoferit-te-Santos-Diten-e-ngjarjes-nuk-e-pashe-ne-asnje-cast-motorin--.25680/ http://www.shqiperia.com/Deshmia-e-shoferit-te-Santos-Diten-e-ngjarjes-nuk-e-pashe-ne-asnje-cast-motorin--.25680/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom