Lajmet e Shqiperia.com - Artikujt e fundit Lajme nga kategoria : Tue, 22 Jul 2014 11:17:30 +0200 Zend_Feed_Writer 1.11.10 (http://framework.zend.com) http://www.shqiperia.com/ mandi@brahaj.com (Armand Brahaj) Armand Brahaj Shqiperia me 12 mije veterane lufte marrin pension lufte edhe te lindurit e 44 Mon, 21 Jul 2014 13:24:46 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-me-12-mije-veterane-lufte-marrin-pension-lufte-edhe-te-lindurit-e-44.25977/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-me-12-mije-veterane-lufte-marrin-pension-lufte-edhe-te-lindurit-e-44.25977/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Beqaj Mjeket qe nuk marrin provimin e shtetit do u pezullohet licenca Mon, 21 Jul 2014 11:15:50 +0200 http://www.shqiperia.com/Beqaj-Mjeket-qe-nuk-marrin-provimin-e-shtetit-do-u-pezullohet-licenca.25964/ http://www.shqiperia.com/Beqaj-Mjeket-qe-nuk-marrin-provimin-e-shtetit-do-u-pezullohet-licenca.25964/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Miratohet ndertimi i varrezave private dhe murale Fri, 18 Jul 2014 10:35:43 +0200 http://www.shqiperia.com/Miratohet-ndertimi-i-varrezave-private-dhe-murale-.25940/ http://www.shqiperia.com/Miratohet-ndertimi-i-varrezave-private-dhe-murale-.25940/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Veliaj Rritje graduale e pensioneve rurale Fri, 18 Jul 2014 10:31:08 +0200 http://www.shqiperia.com/Veliaj-Rritje-graduale-e-pensioneve-rurale.25939/ http://www.shqiperia.com/Veliaj-Rritje-graduale-e-pensioneve-rurale.25939/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Policet me bicikleta ne bregdet sa me afer njerezve Thu, 17 Jul 2014 10:54:23 +0200 http://www.shqiperia.com/Policet-me-bicikleta-ne-bregdet-sa-me-afer-njerezve.25917/ http://www.shqiperia.com/Policet-me-bicikleta-ne-bregdet-sa-me-afer-njerezve.25917/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Tregtaret proteste per mbylljen e tregut ne ish-uzinen Dinamo Wed, 16 Jul 2014 10:41:58 +0200 http://www.shqiperia.com/Tregtaret-proteste-per-mbylljen-e-tregut-ne-ish-uzinen-Dinamo.25909/ http://www.shqiperia.com/Tregtaret-proteste-per-mbylljen-e-tregut-ne-ish-uzinen-Dinamo.25909/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Mbyllja e 2 tregjeve reagon Unioni i Tregtareve Agroushqimore Vendim i paligjshem Wed, 16 Jul 2014 10:35:13 +0200 http://www.shqiperia.com/Mbyllja-e-2-tregjeve-reagon-Unioni-i-Tregtareve-Agroushqimore-Vendim-i-paligjshem.25907/ http://www.shqiperia.com/Mbyllja-e-2-tregjeve-reagon-Unioni-i-Tregtareve-Agroushqimore-Vendim-i-paligjshem.25907/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Prurjet e emigranteve ne renie investimet e huaja ne rritje Tue, 15 Jul 2014 10:39:47 +0200 http://www.shqiperia.com/Prurjet-e-emigranteve-ne-renie-investimet-e-huaja-ne-rritje.25901/ http://www.shqiperia.com/Prurjet-e-emigranteve-ne-renie-investimet-e-huaja-ne-rritje.25901/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Orikumi favorizon turizmin familjar 30 mije pushues ne sezon Mon, 14 Jul 2014 10:34:35 +0200 http://www.shqiperia.com/Orikumi-favorizon-turizmin-familjar-30-mije-pushues-ne-sezon-.25892/ http://www.shqiperia.com/Orikumi-favorizon-turizmin-familjar-30-mije-pushues-ne-sezon-.25892/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom UNFPA Miliona vajza ne bote martohen dhe bejne seks kunder deshires Sat, 12 Jul 2014 18:34:11 +0200 http://www.shqiperia.com/UNFPA-Miliona-vajza-ne-bote-martohen-dhe-bejne-seks-kunder-deshires.25884/ http://www.shqiperia.com/UNFPA-Miliona-vajza-ne-bote-martohen-dhe-bejne-seks-kunder-deshires.25884/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Tirana ne lufte kunder makinave i kthehet bicikletave Sat, 12 Jul 2014 18:19:24 +0200 http://www.shqiperia.com/Tirana-ne-lufte-kunder-makinave-i-kthehet-bicikletave.25879/ http://www.shqiperia.com/Tirana-ne-lufte-kunder-makinave-i-kthehet-bicikletave.25879/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Vlore Koka ben apel per mbrojtjen e pyjeve ndryshon ligji per zjarrvenien e qellimshme Fri, 11 Jul 2014 10:31:43 +0200 http://www.shqiperia.com/Vlore-Koka-ben-apel-per-mbrojtjen-e-pyjeve-ndryshon-ligji-per-zjarrvenien-e-qellimshme.25859/ http://www.shqiperia.com/Vlore-Koka-ben-apel-per-mbrojtjen-e-pyjeve-ndryshon-ligji-per-zjarrvenien-e-qellimshme.25859/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Matura 2015 nuk do te kete me sezon vjeshte Thu, 10 Jul 2014 12:26:26 +0200 http://www.shqiperia.com/Matura-2015-nuk-do-te-kete-me-sezon-vjeshte.25853/ http://www.shqiperia.com/Matura-2015-nuk-do-te-kete-me-sezon-vjeshte.25853/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom BB jep mbi 7 mln euro per zhvillimin e zonave rurale Thu, 10 Jul 2014 10:56:10 +0200 http://www.shqiperia.com/BB-jep-mbi-7-mln-euro-per-zhvillimin-e-zonave-rurale.25843/ http://www.shqiperia.com/BB-jep-mbi-7-mln-euro-per-zhvillimin-e-zonave-rurale.25843/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Miratohet pr/ligji per varrezat parashikon djegien e trupit Wed, 09 Jul 2014 16:49:18 +0200 http://www.shqiperia.com/Miratohet-pr/ligji-per-varrezat-parashikon-djegien-e-trupit.25841/ http://www.shqiperia.com/Miratohet-pr/ligji-per-varrezat-parashikon-djegien-e-trupit.25841/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Historia e qyteterimit Boteror e nevojshme per shqiptaret Tue, 08 Jul 2014 10:23:15 +0200 http://www.shqiperia.com/Historia-e-qyteterimit-Boteror-e-nevojshme-per-shqiptaret.25819/ http://www.shqiperia.com/Historia-e-qyteterimit-Boteror-e-nevojshme-per-shqiptaret.25819/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rama I japim fund tradhtise kombetare kush universitet nuk ploteson kushtet do mbyllet Mon, 07 Jul 2014 16:30:00 +0200 http://www.shqiperia.com/Rama-I-japim-fund-tradhtise-kombetare-kush-universitet-nuk-ploteson-kushtet-do-mbyllet.25816/ http://www.shqiperia.com/Rama-I-japim-fund-tradhtise-kombetare-kush-universitet-nuk-ploteson-kushtet-do-mbyllet.25816/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Turizmi italianet emigrojne per ne Shqiperi Sun, 06 Jul 2014 10:44:28 +0200 http://www.shqiperia.com/Turizmi-italianet-emigrojne-per-ne-Shqiperi.25793/ http://www.shqiperia.com/Turizmi-italianet-emigrojne-per-ne-Shqiperi.25793/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperia firmos me BE-ne programin me te madh per kerkimin shkencor Wed, 02 Jul 2014 11:44:16 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperia-firmos-me-BE-ne-programin-me-te-madh-per-kerkimin-shkencor.25740/ http://www.shqiperia.com/Shqiperia-firmos-me-BE-ne-programin-me-te-madh-per-kerkimin-shkencor.25740/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nis fushata per shenjterimin e Nene Terezes Fri, 27 Jun 2014 16:50:42 +0200 http://www.shqiperia.com/Nis-fushata-per-shenjterimin-e-Nene-Terezes.25672/ http://www.shqiperia.com/Nis-fushata-per-shenjterimin-e-Nene-Terezes.25672/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nis neser agjerimi i Ramazanit Brucaj Muaji i paqes e begatise Fri, 27 Jun 2014 15:46:33 +0200 http://www.shqiperia.com/Nis-neser-agjerimi-i-Ramazanit-Brucaj-Muaji-i-paqes-e-begatise.25668/ http://www.shqiperia.com/Nis-neser-agjerimi-i-Ramazanit-Brucaj-Muaji-i-paqes-e-begatise.25668/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shqiperi-Gjermani nisin negociatat per njohjen e pensioneve Tue, 24 Jun 2014 16:34:37 +0200 http://www.shqiperia.com/Shqiperi-Gjermani-nisin-negociatat-per-njohjen-e-pensioneve-.25616/ http://www.shqiperia.com/Shqiperi-Gjermani-nisin-negociatat-per-njohjen-e-pensioneve-.25616/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Reforma - Humbes dhe hipokrite Tue, 24 Jun 2014 11:01:36 +0200 http://www.shqiperia.com/Reforma---Humbes-dhe-hipokrite.25607/ http://www.shqiperia.com/Reforma---Humbes-dhe-hipokrite.25607/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Pogradec-Oher tani me traget Mon, 23 Jun 2014 15:22:36 +0200 http://www.shqiperia.com/Pogradec-Oher-tani-me-traget.25601/ http://www.shqiperia.com/Pogradec-Oher-tani-me-traget.25601/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Matura Shteterore 10 mije maturante mbetes ne Matematike. Ledi Shamku Faji i sistemit shkollor nevoje urgjente per reforme Mon, 23 Jun 2014 14:21:55 +0200 http://www.shqiperia.com/Matura-Shteterore-10-mije-maturante-mbetes-ne-Matematike.-Ledi-Shamku-Faji-i-sistemit-shkollor-nevoje-urgjente-per-reforme.25593/ http://www.shqiperia.com/Matura-Shteterore-10-mije-maturante-mbetes-ne-Matematike.-Ledi-Shamku-Faji-i-sistemit-shkollor-nevoje-urgjente-per-reforme.25593/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Turizmi Gjermeni inspekton plazhin e Shengjinit. Projekt per kursimin e energjise ne Lezhe Sun, 22 Jun 2014 20:25:29 +0200 http://www.shqiperia.com/Turizmi-Gjermeni-inspekton-plazhin-e-Shengjinit.-Projekt-per-kursimin-e-energjise-ne-Lezhe.25580/ http://www.shqiperia.com/Turizmi-Gjermeni-inspekton-plazhin-e-Shengjinit.-Projekt-per-kursimin-e-energjise-ne-Lezhe.25580/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Produktet shqiptare me vulen e cilesise Wed, 18 Jun 2014 11:55:19 +0200 http://www.shqiperia.com/Produktet-shqiptare-me-vulen-e-cilesise.25528/ http://www.shqiperia.com/Produktet-shqiptare-me-vulen-e-cilesise.25528/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Gjuha e Huaj dhe lendet e thelluara me kreditet me te larta Tue, 17 Jun 2014 12:56:23 +0200 http://www.shqiperia.com/Gjuha-e-Huaj-dhe-lendet-e-thelluara-me-kreditet-me-te-larta-.25519/ http://www.shqiperia.com/Gjuha-e-Huaj-dhe-lendet-e-thelluara-me-kreditet-me-te-larta-.25519/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom 12 Qershori Dita Boterore kunder Punes se Femijeve Thu, 12 Jun 2014 14:53:47 +0200 http://www.shqiperia.com/12-Qershori-Dita-Boterore-kunder-Punes-se-Femijeve.25473/ http://www.shqiperia.com/12-Qershori-Dita-Boterore-kunder-Punes-se-Femijeve.25473/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Liqeni Oher-Prespe Rezerve Nderkufitare Biosfere Thu, 12 Jun 2014 11:05:50 +0200 http://www.shqiperia.com/Liqeni-Oher-Prespe-Rezerve-Nderkufitare-Biosfere.25464/ http://www.shqiperia.com/Liqeni-Oher-Prespe-Rezerve-Nderkufitare-Biosfere.25464/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Fluturon papunesia shkon ne 18.3 Wed, 11 Jun 2014 16:39:18 +0200 http://www.shqiperia.com/Fluturon-papunesia-shkon-ne-18.3-.25463/ http://www.shqiperia.com/Fluturon-papunesia-shkon-ne-18.3-.25463/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Homoseksual! Do te thote te jesh me i mbrojtur nga ligji shqiptar Wed, 11 Jun 2014 15:39:56 +0200 http://www.shqiperia.com/Homoseksual!-Do-te-thote-te-jesh-me-i-mbrojtur-nga-ligji-shqiptar.25459/ http://www.shqiperia.com/Homoseksual!-Do-te-thote-te-jesh-me-i-mbrojtur-nga-ligji-shqiptar.25459/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Sistemi i ri me pike i patentave pa kosto per qytetarin Wed, 11 Jun 2014 11:05:36 +0200 http://www.shqiperia.com/Sistemi-i-ri-me-pike-i-patentave-pa-kosto-per-qytetarin.25453/ http://www.shqiperia.com/Sistemi-i-ri-me-pike-i-patentave-pa-kosto-per-qytetarin.25453/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kaos ne Tirane qytetaret levizin pa rregulla Tue, 10 Jun 2014 12:48:23 +0200 http://www.shqiperia.com/Kaos-ne-Tirane-qytetaret-levizin-pa-rregulla-.25450/ http://www.shqiperia.com/Kaos-ne-Tirane-qytetaret-levizin-pa-rregulla-.25450/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ambasadorja e Cekise Klima e se enjtes nuk eshte ajo qe BE pret Mon, 09 Jun 2014 12:07:23 +0200 http://www.shqiperia.com/Ambasadorja-e-Cekise-Klima-e-se-enjtes-nuk-eshte-ajo-qe-BE-pret.25436/ http://www.shqiperia.com/Ambasadorja-e-Cekise-Klima-e-se-enjtes-nuk-eshte-ajo-qe-BE-pret.25436/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Matematika nxenesit qe kapen me celular do te perjashtohen Mon, 09 Jun 2014 11:16:19 +0200 http://www.shqiperia.com/Matematika-nxenesit-qe-kapen-me-celular-do-te-perjashtohen.25432/ http://www.shqiperia.com/Matematika-nxenesit-qe-kapen-me-celular-do-te-perjashtohen.25432/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Noteria kush ka akses ta vezhgoje Mon, 09 Jun 2014 11:10:17 +0200 http://www.shqiperia.com/Noteria-kush-ka-akses-ta-vezhgoje.25430/ http://www.shqiperia.com/Noteria-kush-ka-akses-ta-vezhgoje.25430/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Produktet shqiptare prezantohen ne panairin kinez Mon, 09 Jun 2014 10:27:06 +0200 http://www.shqiperia.com/Produktet-shqiptare-prezantohen-ne-panairin-kinez.25426/ http://www.shqiperia.com/Produktet-shqiptare-prezantohen-ne-panairin-kinez.25426/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Qytetaret e Kosoves braktisin zgjedhjet zgjedhin plazhet e Shqiperise Mon, 09 Jun 2014 09:54:13 +0200 http://www.shqiperia.com/Qytetaret-e-Kosoves-braktisin-zgjedhjet-zgjedhin-plazhet-e-Shqiperise-.25422/ http://www.shqiperia.com/Qytetaret-e-Kosoves-braktisin-zgjedhjet-zgjedhin-plazhet-e-Shqiperise-.25422/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Provimi i Matematikes tezat orientuese sipas profileve Fri, 06 Jun 2014 11:20:18 +0200 http://www.shqiperia.com/Provimi-i-Matematikes-tezat-orientuese-sipas-profileve-.25410/ http://www.shqiperia.com/Provimi-i-Matematikes-tezat-orientuese-sipas-profileve-.25410/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ish-te perndjekurit qeveria ndryshon ligjin per kompensimin Thu, 05 Jun 2014 14:14:29 +0200 http://www.shqiperia.com/Ish-te-perndjekurit-qeveria-ndryshon-ligjin-per-kompensimin.25404/ http://www.shqiperia.com/Ish-te-perndjekurit-qeveria-ndryshon-ligjin-per-kompensimin.25404/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Femijet e zhdukur te Shqiperise Kthejini ne shtepi! Thu, 05 Jun 2014 11:54:39 +0200 http://www.shqiperia.com/Femijet-e-zhdukur-te-Shqiperise-Kthejini-ne-shtepi!-.25401/ http://www.shqiperia.com/Femijet-e-zhdukur-te-Shqiperise-Kthejini-ne-shtepi!-.25401/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Sot eshte Dita Nderkombetare e Femijeve Viktima Wed, 04 Jun 2014 11:17:33 +0200 http://www.shqiperia.com/Sot-eshte-Dita-Nderkombetare-e-Femijeve-Viktima.25380/ http://www.shqiperia.com/Sot-eshte-Dita-Nderkombetare-e-Femijeve-Viktima.25380/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Stine urie ne Tirane Tue, 03 Jun 2014 14:59:15 +0200 http://www.shqiperia.com/Stine-urie-ne-Tirane.25366/ http://www.shqiperia.com/Stine-urie-ne-Tirane.25366/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Marreveshja per kurrikulat arsimore Shqiperi-Kosove Nikolla Nje arritje e madhe Tue, 03 Jun 2014 11:04:50 +0200 http://www.shqiperia.com/Marreveshja-per-kurrikulat-arsimore-Shqiperi-Kosove-Nikolla-Nje-arritje-e-madhe.25357/ http://www.shqiperia.com/Marreveshja-per-kurrikulat-arsimore-Shqiperi-Kosove-Nikolla-Nje-arritje-e-madhe.25357/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Flamuri serb midis Tirane Nderojne ardhjen e Irinejit antishqiptar! Sun, 01 Jun 2014 18:41:08 +0200 http://www.shqiperia.com/Flamuri-serb-midis-Tirane-Nderojne-ardhjen-e-Irinejit-antishqiptar!-.25323/ http://www.shqiperia.com/Flamuri-serb-midis-Tirane-Nderojne-ardhjen-e-Irinejit-antishqiptar!-.25323/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rama Shqiperise ti jepet statusi Kosoves lirine e vizave Sat, 31 May 2014 11:38:21 +0200 http://www.shqiperia.com/Rama-Shqiperise-ti-jepet-statusi-Kosoves-lirine-e-vizave.25316/ http://www.shqiperia.com/Rama-Shqiperise-ti-jepet-statusi-Kosoves-lirine-e-vizave.25316/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rritet tregu i sigurimeve mbizoteron Jo-jeta Fri, 30 May 2014 11:35:32 +0200 http://www.shqiperia.com/Rritet-tregu-i-sigurimeve-mbizoteron-Jo-jeta.25301/ http://www.shqiperia.com/Rritet-tregu-i-sigurimeve-mbizoteron-Jo-jeta.25301/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Italianet ne proteste per punesimin e shqiptareve ne call center Thu, 29 May 2014 16:25:29 +0200 http://www.shqiperia.com/Italianet-ne-proteste-per-punesimin-e-shqiptareve-ne-call-center-.25285/ http://www.shqiperia.com/Italianet-ne-proteste-per-punesimin-e-shqiptareve-ne-call-center-.25285/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Pse rinia e sotme trajtohet si Dele Wed, 28 May 2014 16:30:47 +0200 http://www.shqiperia.com/Pse-rinia-e-sotme-trajtohet-si-Dele.25260/ http://www.shqiperia.com/Pse-rinia-e-sotme-trajtohet-si-Dele.25260/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom