Lajmet e Shqiperia.com - Artikujt e fundit Lajme nga kategoria : Fri, 18 Apr 2014 15:07:17 +0200 Zend_Feed_Writer 1.11.10 (http://framework.zend.com) http://www.shqiperia.com/ mandi@brahaj.com (Armand Brahaj) Armand Brahaj Dramat shqipe jo ne sirtar Fri, 18 Apr 2014 12:02:27 +0200 http://www.shqiperia.com/Dramat-shqipe-jo-ne-sirtar.24624/ http://www.shqiperia.com/Dramat-shqipe-jo-ne-sirtar.24624/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Akademiket kerkojne njohjen e Trashegimise se Perkujtimit Fri, 18 Apr 2014 11:03:13 +0200 http://www.shqiperia.com/Akademiket-kerkojne-njohjen-e-Trashegimise-se-Perkujtimit.24617/ http://www.shqiperia.com/Akademiket-kerkojne-njohjen-e-Trashegimise-se-Perkujtimit.24617/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Legjenda e thesarit te fshehur nga mbeteresha e Ilirise Teuta Fri, 18 Apr 2014 10:55:24 +0200 http://www.shqiperia.com/Legjenda-e-thesarit-te-fshehur-nga-mbeteresha-e-Ilirise-Teuta.24615/ http://www.shqiperia.com/Legjenda-e-thesarit-te-fshehur-nga-mbeteresha-e-Ilirise-Teuta.24615/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nderron jete shkrimtari Gabriel Garcia Marquez Fri, 18 Apr 2014 10:50:49 +0200 http://www.shqiperia.com/Nderron-jete-shkrimtari-Gabriel-Garcia-Marquez.24614/ http://www.shqiperia.com/Nderron-jete-shkrimtari-Gabriel-Garcia-Marquez.24614/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shuhet shkrimtari Gabriel Garcia Marquez Thu, 17 Apr 2014 22:43:23 +0200 http://www.shqiperia.com/Shuhet-shkrimtari-Gabriel-Garcia-Marquez.24608/ http://www.shqiperia.com/Shuhet-shkrimtari-Gabriel-Garcia-Marquez.24608/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ku eshte fshehur thesari i mbretereshes Teuta Thu, 17 Apr 2014 10:35:13 +0200 http://www.shqiperia.com/Ku-eshte-fshehur-thesari-i-mbretereshes-Teuta.24600/ http://www.shqiperia.com/Ku-eshte-fshehur-thesari-i-mbretereshes-Teuta.24600/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Xhufi Si do i ndryshojme tekstet e Historise Wed, 16 Apr 2014 16:31:56 +0200 http://www.shqiperia.com/Xhufi-Si-do-i-ndryshojme-tekstet-e-Historise.24591/ http://www.shqiperia.com/Xhufi-Si-do-i-ndryshojme-tekstet-e-Historise.24591/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Mungojne dramat provokative Tue, 15 Apr 2014 16:38:18 +0200 http://www.shqiperia.com/Mungojne-dramat-provokative.24569/ http://www.shqiperia.com/Mungojne-dramat-provokative.24569/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Takim Mbarekombetar Si ta shpetojme dramaturgjine shqiptare Tue, 15 Apr 2014 11:00:09 +0200 http://www.shqiperia.com/Takim-Mbarekombetar-Si-ta-shpetojme-dramaturgjine-shqiptare.24560/ http://www.shqiperia.com/Takim-Mbarekombetar-Si-ta-shpetojme-dramaturgjine-shqiptare.24560/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nderron jete ne moshen 91-vjecare personazhi real i Sali Protopapes Mon, 14 Apr 2014 16:26:49 +0200 http://www.shqiperia.com/Nderron-jete-ne-moshen-91-vjecare-personazhi-real-i-Sali-Protopapes.24546/ http://www.shqiperia.com/Nderron-jete-ne-moshen-91-vjecare-personazhi-real-i-Sali-Protopapes.24546/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rikthejeni Fishten ne tekstet shkollore Mon, 14 Apr 2014 16:07:43 +0200 http://www.shqiperia.com/Rikthejeni-Fishten-ne-tekstet-shkollore.24544/ http://www.shqiperia.com/Rikthejeni-Fishten-ne-tekstet-shkollore.24544/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kristo Frasheri Historia denon cdo monark qe nuk ka respektuar Kushtetuten Sun, 13 Apr 2014 18:20:58 +0200 http://www.shqiperia.com/Kristo-Frasheri-Historia-denon-cdo-monark-qe-nuk-ka-respektuar-Kushtetuten.24534/ http://www.shqiperia.com/Kristo-Frasheri-Historia-denon-cdo-monark-qe-nuk-ka-respektuar-Kushtetuten.24534/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kin Dushi Fri, 11 Apr 2014 20:51:41 +0200 http://www.shqiperia.com/Kin-Dushi.24524/ http://www.shqiperia.com/Kin-Dushi.24524/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Koleksionistet shqiptare nderohen ne Bullgari Fri, 11 Apr 2014 20:50:08 +0200 http://www.shqiperia.com/Koleksionistet-shqiptare-nderohen-ne-Bullgari.24523/ http://www.shqiperia.com/Koleksionistet-shqiptare-nderohen-ne-Bullgari.24523/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Parullat ne 100 filmat me te mire te viteve te fundit Thu, 10 Apr 2014 16:45:49 +0200 http://www.shqiperia.com/Parullat-ne-100-filmat-me-te-mire-te-viteve-te-fundit.24502/ http://www.shqiperia.com/Parullat-ne-100-filmat-me-te-mire-te-viteve-te-fundit.24502/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Iken Artan Minarolli. Ilir Butka drejtori i ri i QKK-se Thu, 10 Apr 2014 16:44:11 +0200 http://www.shqiperia.com/Iken-Artan-Minarolli.-Ilir-Butka-drejtori-i-ri-i-QKK-se.24501/ http://www.shqiperia.com/Iken-Artan-Minarolli.-Ilir-Butka-drejtori-i-ri-i-QKK-se.24501/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Elina Duni Kam deshire te krijoj ura lidhese te bashkoj njerezit ashtu sic bej me xhazin Thu, 10 Apr 2014 10:45:32 +0200 http://www.shqiperia.com/Elina-Duni-Kam-deshire-te-krijoj-ura-lidhese-te-bashkoj-njerezit-ashtu-sic-bej-me-xhazin.24490/ http://www.shqiperia.com/Elina-Duni-Kam-deshire-te-krijoj-ura-lidhese-te-bashkoj-njerezit-ashtu-sic-bej-me-xhazin.24490/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Perballe Ermoneles Wed, 09 Apr 2014 16:40:59 +0200 http://www.shqiperia.com/Perballe-Ermoneles.24487/ http://www.shqiperia.com/Perballe-Ermoneles.24487/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Gjergj Prevazi Une provokoj sepse dua te ngjall polemika Tue, 08 Apr 2014 16:22:21 +0200 http://www.shqiperia.com/Gjergj-Prevazi-Une-provokoj-sepse-dua-te-ngjall-polemika.24463/ http://www.shqiperia.com/Gjergj-Prevazi-Une-provokoj-sepse-dua-te-ngjall-polemika.24463/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nje veper me vlera albanologjike Tue, 08 Apr 2014 16:19:41 +0200 http://www.shqiperia.com/Nje-veper-me-vlera-albanologjike.24462/ http://www.shqiperia.com/Nje-veper-me-vlera-albanologjike.24462/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kujtime te arta Mon, 07 Apr 2014 16:25:42 +0200 http://www.shqiperia.com/Kujtime-te-arta.24443/ http://www.shqiperia.com/Kujtime-te-arta.24443/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Gara nacionaliste per bashkim Shqiperi-Kosove gabim per te ardhmen Mon, 07 Apr 2014 10:56:37 +0200 http://www.shqiperia.com/Gara-nacionaliste-per-bashkim-Shqiperi-Kosove-gabim-per-te-ardhmen.24428/ http://www.shqiperia.com/Gara-nacionaliste-per-bashkim-Shqiperi-Kosove-gabim-per-te-ardhmen.24428/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Koleksioni ende i panjohur i Kafkes i fshehur per kater dekada del ne drite Sat, 05 Apr 2014 16:53:07 +0200 http://www.shqiperia.com/Koleksioni-ende-i-panjohur-i-Kafkes-i-fshehur-per-kater-dekada-del-ne-drite.24398/ http://www.shqiperia.com/Koleksioni-ende-i-panjohur-i-Kafkes-i-fshehur-per-kater-dekada-del-ne-drite.24398/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rama nderon sopranon Ermonela Jaho Ambasadorja jone me e mire Sat, 05 Apr 2014 16:25:35 +0200 http://www.shqiperia.com/Rama-nderon-sopranon-Ermonela-Jaho-Ambasadorja-jone-me-e-mire.24396/ http://www.shqiperia.com/Rama-nderon-sopranon-Ermonela-Jaho-Ambasadorja-jone-me-e-mire.24396/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ben Blushi tregon Shqiperine e pas 100 viteve te ardhmen e nje vendi pesimist Fri, 04 Apr 2014 12:17:22 +0200 http://www.shqiperia.com/Ben-Blushi-tregon-Shqiperine-e-pas-100-viteve-te-ardhmen-e-nje-vendi-pesimist.24380/ http://www.shqiperia.com/Ben-Blushi-tregon-Shqiperine-e-pas-100-viteve-te-ardhmen-e-nje-vendi-pesimist.24380/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Nen lekuren e Ibrahimit Fri, 04 Apr 2014 11:26:44 +0200 http://www.shqiperia.com/Nen-lekuren-e-Ibrahimit.24373/ http://www.shqiperia.com/Nen-lekuren-e-Ibrahimit.24373/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Jaho Madama Butterfly misherim i gruas shqiptare Fri, 04 Apr 2014 10:24:24 +0200 http://www.shqiperia.com/Jaho-Madama-Butterfly-misherim-i-gruas-shqiptare-.24368/ http://www.shqiperia.com/Jaho-Madama-Butterfly-misherim-i-gruas-shqiptare-.24368/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Autograf mbi karrige Thu, 03 Apr 2014 13:32:34 +0200 http://www.shqiperia.com/Autograf-mbi-karrige.24359/ http://www.shqiperia.com/Autograf-mbi-karrige.24359/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Shkrimtarja Vreto nje jete me librin per femije Thu, 03 Apr 2014 10:26:04 +0200 http://www.shqiperia.com/Shkrimtarja-Vreto-nje-jete-me-librin-per-femije.24345/ http://www.shqiperia.com/Shkrimtarja-Vreto-nje-jete-me-librin-per-femije.24345/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kunder abortit artistik Wed, 02 Apr 2014 16:33:57 +0200 http://www.shqiperia.com/Kunder-abortit-artistik.24337/ http://www.shqiperia.com/Kunder-abortit-artistik.24337/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kthimi i Beut te fundit Tue, 01 Apr 2014 16:13:44 +0200 http://www.shqiperia.com/Kthimi-i-Beut-te-fundit.24317/ http://www.shqiperia.com/Kthimi-i-Beut-te-fundit.24317/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kastriot Tusha dhe Isak Shehu dy libra per romancat shqiptare Mon, 31 Mar 2014 16:09:47 +0200 http://www.shqiperia.com/Kastriot-Tusha-dhe-Isak-Shehu-dy-libra-per-romancat-shqiptare-.24285/ http://www.shqiperia.com/Kastriot-Tusha-dhe-Isak-Shehu-dy-libra-per-romancat-shqiptare-.24285/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Restaurimi i Fototekes Marubi Mon, 31 Mar 2014 15:44:12 +0200 http://www.shqiperia.com/Restaurimi-i-Fototekes-Marubi.24281/ http://www.shqiperia.com/Restaurimi-i-Fototekes-Marubi.24281/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Eqrem bej Vlora kthehet ne vendlindje Mon, 31 Mar 2014 10:56:31 +0200 http://www.shqiperia.com/Eqrem-bej-Vlora-kthehet-ne-vendlindje.24273/ http://www.shqiperia.com/Eqrem-bej-Vlora-kthehet-ne-vendlindje.24273/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Piktoret greke ne Gjirokaster Thu, 27 Mar 2014 10:25:12 +0100 http://www.shqiperia.com/Piktoret-greke-ne-Gjirokaster.24230/ http://www.shqiperia.com/Piktoret-greke-ne-Gjirokaster.24230/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Drejtshkrimi i 1973-shit kerkon redaktim te thelle Wed, 26 Mar 2014 16:36:56 +0100 http://www.shqiperia.com/Drejtshkrimi-i-1973-shit-kerkon-redaktim-te-thelle.24226/ http://www.shqiperia.com/Drejtshkrimi-i-1973-shit-kerkon-redaktim-te-thelle.24226/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ministria e Kultures nuk financon Panairin e librit Wed, 26 Mar 2014 16:24:35 +0100 http://www.shqiperia.com/Ministria-e-Kultures-nuk-financon-Panairin-e-librit.24225/ http://www.shqiperia.com/Ministria-e-Kultures-nuk-financon-Panairin-e-librit.24225/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Jemi nje shoqeri qe jeton virtualisht dhe nuk komunikojme vertetesisht me njeri-tjetrin Wed, 26 Mar 2014 16:06:15 +0100 http://www.shqiperia.com/Jemi-nje-shoqeri-qe-jeton-virtualisht-dhe-nuk-komunikojme-vertetesisht-me-njeri-tjetrin-.24219/ http://www.shqiperia.com/Jemi-nje-shoqeri-qe-jeton-virtualisht-dhe-nuk-komunikojme-vertetesisht-me-njeri-tjetrin-.24219/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rudina Xhunga promovon librin Rama Ndihem i mireperdorur Tue, 25 Mar 2014 10:46:05 +0100 http://www.shqiperia.com/Rudina-Xhunga-promovon-librin-Rama-Ndihem-i-mireperdorur.24196/ http://www.shqiperia.com/Rudina-Xhunga-promovon-librin-Rama-Ndihem-i-mireperdorur.24196/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Dokumenti Klubi Vellazerija i Filatit dhe nje leter e rralle Mon, 24 Mar 2014 17:06:46 +0100 http://www.shqiperia.com/Dokumenti-Klubi-Vellazerija-i-Filatit-dhe-nje-leter-e-rralle.24188/ http://www.shqiperia.com/Dokumenti-Klubi-Vellazerija-i-Filatit-dhe-nje-leter-e-rralle.24188/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Stilolapsin e At Zef Pllumit do tia dhuroj Berluskonit Mon, 24 Mar 2014 17:00:33 +0100 http://www.shqiperia.com/Stilolapsin-e-At-Zef-Pllumit-do-tia-dhuroj-Berluskonit.24186/ http://www.shqiperia.com/Stilolapsin-e-At-Zef-Pllumit-do-tia-dhuroj-Berluskonit.24186/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kultura e thashethemit dhe thashetheme te Kultures Mon, 24 Mar 2014 11:35:21 +0100 http://www.shqiperia.com/Kultura-e-thashethemit-dhe-thashetheme-te-Kultures.24179/ http://www.shqiperia.com/Kultura-e-thashethemit-dhe-thashetheme-te-Kultures.24179/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Poezi nen afshin e veres Sun, 23 Mar 2014 18:25:16 +0100 http://www.shqiperia.com/Poezi-nen-afshin-e-veres.24172/ http://www.shqiperia.com/Poezi-nen-afshin-e-veres.24172/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Ledi Shkreli Ndryshimet ne gjuhe Po e gjymtojne e po e mpijne Sun, 23 Mar 2014 18:01:56 +0100 http://www.shqiperia.com/Ledi-Shkreli-Ndryshimet-ne-gjuhe-Po-e-gjymtojne-e-po-e-mpijne.24168/ http://www.shqiperia.com/Ledi-Shkreli-Ndryshimet-ne-gjuhe-Po-e-gjymtojne-e-po-e-mpijne.24168/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Botohet e plote vepra e panjohur e Hoxha Tahsinit Sat, 22 Mar 2014 15:16:15 +0100 http://www.shqiperia.com/Botohet-e-plote-vepra-e-panjohur-e-Hoxha-Tahsinit.24149/ http://www.shqiperia.com/Botohet-e-plote-vepra-e-panjohur-e-Hoxha-Tahsinit.24149/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Rami Memushaj Teatra Akademiket e carten drejtshkrimin! Fri, 21 Mar 2014 15:29:50 +0100 http://www.shqiperia.com/Rami-Memushaj-Teatra-Akademiket-e-carten-drejtshkrimin!.24147/ http://www.shqiperia.com/Rami-Memushaj-Teatra-Akademiket-e-carten-drejtshkrimin!.24147/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Kumbaro Pro koncesioneve ne monumente Wed, 19 Mar 2014 14:54:42 +0100 http://www.shqiperia.com/Kumbaro-Pro-koncesioneve-ne-monumente.24104/ http://www.shqiperia.com/Kumbaro-Pro-koncesioneve-ne-monumente.24104/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Per ngritjen e nje Teatri Eksperimental... Wed, 19 Mar 2014 14:53:08 +0100 http://www.shqiperia.com/Per-ngritjen-e-nje-Teatri-Eksperimental....24103/ http://www.shqiperia.com/Per-ngritjen-e-nje-Teatri-Eksperimental....24103/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom Mirembajtja e Gjirokastres i besohet fondacionit turk TIKA Tue, 18 Mar 2014 11:58:25 +0100 http://www.shqiperia.com/Mirembajtja-e-Gjirokastres-i-besohet-fondacionit-turk-TIKA.24086/ http://www.shqiperia.com/Mirembajtja-e-Gjirokastres-i-besohet-fondacionit-turk-TIKA.24086/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom UNESCO leter Shqiperise per privatizimin e Butrintit Tue, 18 Mar 2014 11:56:44 +0100 http://www.shqiperia.com/UNESCO-leter-Shqiperise-per-privatizimin-e-Butrintit.24085/ http://www.shqiperia.com/UNESCO-leter-Shqiperise-per-privatizimin-e-Butrintit.24085/ erald@shqiperia.com (ShqiperiaCom) ShqiperiaCom