Edi Rama

Plasin barcaletën me Edi Ramën në Kosovë: – Rama, berberi dhe klienti…

Në rrjetet sociale qarkullojnë jo vetëm memet por edhe barcaletat të cilat ironizojnë me sarkazëm kryeminstrin Rama.
Kjo është barcaleta e fundit dhe më pikantja:

“Njeri shkon ne Kosove te berberi te qethet.

Berberi ne muhabet e siper e pyet klientin:

– Nga je?
– Nga Tirana – ia kthen..
– Ke keni kryeminister ju? – E pyet berberi…
-Edi Ramen – i thote ky..
– Ahh..ok.. – dhe berberi vazhdon qethjen.
Mbas dy minutash e pyet prape…
– Si e kishte emrin kryeministri juaj?
-Edi Rama..- i tha ky prape…
– Ahh ok …
Mbas 2 min prape…
– Ma thuj dhe njeherë ke keni kryeministet?
-Edi Ramen o burre – i tha…- pse me pyet kaq shpesh..?!
-Jo..te pyes, -i tha berberi – ngaqe, kur i permend emrin te ngrihen qimet perpjete dhe te qeth me rehat! ;))”