Nje Lahute e Eposit Shqiptar me vjetersi me shume se njeshekullore. –

Eshte privilegj te kesh ne dore. Kjo ndodhi ne Tirane me dt. 17 mars ne Ekspoziten e Muzikantit, Studiuesit dhe Koleksionistit Ermal Sela. Faleminderit Ermal Sela per Ekspoziten dhe kenaqesine qe na dhe.

Nje Lahute e Eposit Shqiptar me vjetersi me shume se njeshekullore. –