Grate gati per tu Flijuar …

Gratë gati per tu Flijuar, – dalin para fadromës për të mos shembur shtëpitë te Bregu i Lumit. –

08/04/2019 –

Situata është tensionuar te Bregu i Lumit kur një prej fadromave që ndodhet në vendin e ngjarjes u ndez. I menjëhershëm ishte reagimi i banorëve të cilët i dolën përpara të gatshëm për t’u vetëflijuar në rast se fadroma do të niste aksionin për shembjen e shtëpive.

Grate gati per tu Flijuar …

Prej muajsh këta banorë janë pjesë të protestës së banorëve të Unazës së Re dhe jetojnë në ankth dhe terror pasi kjo është hera e 4 që fadromat shkojnë për t’i shembur shtëpitë.

Grate gati per tu Flijuar …

Nga: Gazeta Sot.