Featured Zbulimi tronditës; – Ja cilat janë 2 ushqimet që do të zhduken përgjithmonë për shkak të ngrohjes globale. –

Politika

Donald Trump zgjidhet President!

Fushata e tejzgjatur dhe e lodhëshme për president të Shteteve të Bashkuara, më në fund u mbyll të martën me zgjedhjen e kandidatit të Partisë Republikane Donald Trump. Megjithse shumë...

/ November 11, 2016
Suzana Shkreli

Mbështetje për Suzana Shkrelin

Po afrohet 8 nëntori dita e gjykimit, dita e zgjedhjeve të përgjithshme këtu në Shtetet e Bashkuara, përfshirë zgjedhjen e presidentit të ardhëshëm të Shteteve të Bashkuara dhe anëtarëve të...

/ November 4, 2016