Featured Zbulimi tronditës; – Ja cilat janë 2 ushqimet që do të zhduken përgjithmonë për shkak të ngrohjes globale. –

Blogu i Udhëtarit

SHQIPËRIA MESIANIKE. –

Nga: Kristaq Jorgo. – Nuk ekzistojnë ndoshta fjalë më të pabashkueshme në ligjërimin e sotëm sesa “Shqipëri„ dhe “mesianizëm„. (Do të kuptojmë me këtë term bindjen në aftësinë e parathënë...

/ January 29, 2018