Armiku i Kultures dhe Identitetit Kombetar Vangjush Dako

Doni te shkaterroni Trashegimine Kulturore Shqiptare. – Ja ku eshte Ustai.

Armik i Kujteses Kulturore dhe Identitetit Kombetar:  Vangjush Dako.